Ongecategoriseerd

Over ons

Over ons

Ons bedrijf

Charpentier is al jaren de referentie voor dans- en balletartikelen in en rond Antwerpen. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment danskledij, dansschoenen en toebehoren voor o.a. ballet, jazzdans, stijldans, flamenco, tapdans,… voor zowel volwassenen als kinderen. 

Locatie

locatie

3 thoughts on “Over ons

  1. ennrqfjzg acmge lgqxwxw tiao wuffnyyrecnejsi

  2. Lloyd Hilchey schreef:

    Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

  3. This was awesome! I would like you to clean up all this spam though

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.